Evde fizyoterapist

 

EVDE FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON

Fizik tedavi ihtiyacı olan hastaların kendi evlerinde Uzman Fizyoterapist eşliğinde birebir çalışarak uygulanan tedavidir. Fizik Tedavi evde sağlık hizmetleri kapsamında Diyarbakır, Ankara, İzmir, İstanbul ve bütün İlçelerinde fizik tedavi hastalarına hizmet vermektedir.

 Evde fizyoterapist için tıklayınız.

Hekim tarafından tanısı konulmuş olan hastalarımızın fizyoterapi muayenesini ücretsiz bir şekilde kendi evlerinde yaparak hastaya uygun fizik tedavi yöntemini belirliyoruz. Daha sonra hasta veya hasta yakını isterlerse kendi evinde Rehabilitasyon’a devam edebiliyoruz.


Evde Fizik Tedavi Nasıl Yapılır?” sorusu birçok hasta ve hasta yakını tarafından sıkça yöneltilen sorulardan biridir. Evde fizik tedavi, Fizyoterapist tarafından yapılmalıdır. Uzman hekim tarafından tanısı konmuş, durumu stabil olan hasta, Fizyoterapist tarafından değerlendirilir ve değerlendirme sonucuna göre uygun tedavi programı belirlenir. Hastanın kaç seans alması gerektiği, hastanın durumuna ve hastalığa göre değişmektedir.Fizyoterapistin tavsiyesi doğrultusunda hastanın haftada kaç seans fizik tedavi alacağı hasta veya hasta yakınıyla beraber kararlaştırılır. Hastaya ve Fizyoterapist’e uygun gün ve ve saatler belirlenir. Fizyoterapist, hastanın evine elektroterapi cihazı ve uygun egzersiz ekipmanıyla birlikte gelir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evde Fizik Tedavi

Kanser ve fizik tedavi