fizyoterapi

 


  • Zamanınız Boşa Gitmesin

    Çeşitli sağlık kurum ve kuruluşlarında 1 seans fizik tedavi hizmeti almak için, tüm hazırlanma ve yol süreleri hesaba katılırsa ortalama 3 saatlik bir zaman harcanmaktadır. Bu gidiş ve geliş süreci, çok yorucu ve sıkıntılı olmakla beraber, daha fazla zaman almaktadır. Günün büyük bir kısmını yollarda geçirmektense, evde fizyoterapi hizmeti almak bu noktada çok daha avantajlı ve tercih nedeni olmaktadır.

  • Evde Fizik Tedavi Konforu

    Evden çıkması güç veya yatağa bağımlı olan hastalar başta olmak üzere, çoğu hasta evde fizik tedavi hizmeti almaktadır. Çünkü fizyoterapi ve rehabilitasyon hizmeti vermekte olan çeşitli sağlık kurumlarına ulaşım, epey zahmetli ve zor bir süreçtir. Donanımlı ve tecrübeli fizyoterapistlerimiz ile fizik tedavi hizmetinizi kendi evinizde alabilir, tüm bu sıkıntılı durumlardan uzaklaşırsınız.

  • Size Özel Tedavi Programı

    "Hastalık yoktur, hasta vardır." sözü tıpta oldukça bilinen ve kati doğru bir sözdür. Mesleki deneyimlere sahip fizyoterapistlerimiz, her hastanın farklı olduğunun bilincindedir. Kişinin hastalıktan önce, günlük faaliyetleri de dikkate alınmaktadır. Çıkarımları doğrultusunda hedefler koyan ve tedavi planlaması yapan fizyoterapistlerimiz, mesleki bilgi ve becerilerini kullanarak size özel bir tedavi programı hazırlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evde Fizik Tedavi

Kanser ve fizik tedavi